Hondenverzekering Reaal Dier & Zorg

Hondenverzekering Reaal Dier & Zorg

De hondenverzekering van Reaal Dier en Zorg.nl is een zeer populaire hondenverzekering. Reaal Dier & Zorg is momenteel de grootste verzekeraar op het gebied van hondenverzekeringen. Er zijn op dit moment bijna 110.000 honden verzekerd bij Reaal Dier & Zorg. De hondenverzekering van Reaal Dier & Zorg biedt u de volgende voordelen:

– Vrije dierenartskeuze
– Ellebogen en heupen standaard meeverzekerd
– Hoogste vergoeding per jaar

Klik hier om je Premie te berekenen bij Reaal Dier & Zorg.

De prijs van de maandelijkse premie is afhankelijk van de leeftijd, gewicht en het ras van uw hond. De medische kosten zijn verzekerd tot € 5000,- per verzekeringsjaar, afhankelijk van het pakket die je kiest. Reaal Dier & Zorg was de duurste hondenverzekering (vanwege de hoge dekking) maar is nu dankzij de nieuwe hondenverzekeringen ook qua prijs vergelijkbaar met andere hondenverzekeringen.

reaal dier&zorg hondenverzekering

Dekking hondenverzekering Reaal Dier & Zorg

Reaal Dier & Zorg heeft sinds kort 3 type hondenverzekeringen die u af kunt sluiten.
U kunt kiezen tussen de volgende 3 hondenverzekeringen, deze zijn afhankelijk van de vergoedingspercentages:

– 50% vergoeding, maximaal 1.500 euro per jaar

– 70% vergoeding, maximaal 3.000 euro per jaar

– 90% vergoeding, maximaal 5.000 euro per jaar.

Het grootste verschillen tussen de diverse opties zit hem in het eigen risico. Hoe hoger u het eigen risico zet des te lager is de maandelijkse premie. Hetzelfde geldt voor het percentage van de vergoeding waar u voor kiest. Hoe hoger de vergoeding hoe hoger de premie maar des te lager is ook het bedrag wat u dient te betalen wanneer er wat met uw huisdier aan de hand is.

De Reaal Dier & Zorg Bewust Verzekering kunt u afsluiten met een eigen risico van € 0, € 50, € 100 of € 150 per verzekeringsjaar.

Aanvullende dekkingen Reaal Dier & Zorg hondenverzekering
Onderstaand vindt u een overzicht van de aanvullende dekkingen die u kunt kiezen als aanvulling op de basis hondenverzekering van Reaal Dier&Zorg:

Alternatieve therapieën 
Deze aanvullende dekking van de alternatieve therapieën optie vergoedt de kosten voor alternatieve geneeswijzen en therapieën. Het maximaal verzekerde bedrag is 200 euro per type alternatieve therapie

Gebit:
De aanvullende dekking voor gebit vergoedt de medische kosten bij een dierenarts veroorzaakt door een ziekte, aandoening of ongeval aan het gebit. De maximale vergoeding hiervoor is 500 euro per verzekeringsjaar.

Buitenland:
Deze optie vergoedt de noodzakelijke medische kosten voor een dierenarts en specialist bij een aandoening, ongeval of ziekte die zich voordoet in het buitenland. Dit is dus zonder doorverwijzing. de maximale vergoeding is 1000 euro per verzekeringsjaar.

Crematie:
Bij Reaal Dier&Zorg is het mogelijk om een crematie te verzekeren. Lees hier meer over de opties van een crematie meeverzekeren bij Reaal.

Klik hier om je Premie te berekenen bij Reaal Dier & Zorg.