Hondenverzekering Petplan

Hondenverzekering Petplan

De hondenverzekering Petplan is erg bekend bij eigenaren van honden. Dit vanwege het feit dat de hondenverzekering van Petplan goed aangeschreven staat. De hondenverzekering van Petplan biedt u de volgende voordelen:

– Zorg op maat & uitgebreide dekking
– Preventieve zorg is mee te verzekeren
– Snelle uitkering van declaraties
– Vrije dierenartskeuze

Klik hier om je Premie te berekenen bij Petplan.
Klik hier de Petplan hondenverzekering te vergelijken met de andere verzekeraars.

Dekking hondenverzekering Petplan

De prijs van de basisverzekering bij de hondenverzekering van Petplan begint vanaf € 13,30 per maand. De medische kosten zijn verzekerd tot € 3000,- per verzekeringsjaar. De basisverzekering van Petplan is erg populair, dit omdat het een erg uitgebreide dekking geeft. Uw huisdier is hierdoor al verzekerd tegen meer dan 2000 veelvoorkomende aandoeningen.

Overzicht hondenverzekeringen Petplan

De hondenverzekeraar Petplan heeft 3 soorten hondenverzekeringen en 4 aanvullende verzekeringen. De kosten per hondenverzekering zijn afhankelijk van het gewicht en de leeftijd van uw hond. Op de website van Petplan kunt u direct de premie berekenen.

Basisverzekering: Deze hondenverzekering vergoedt de meeste voorkomende ongevallen en noodzakelijke kosten van uw hond. Tevens zijn kosten van letsel bij de meest voorkomende ongevallen meeverzekerd met deze verzekering. Bekijk hier het overzicht van de dekking. Deze verzekering begint vanaf een prijs van € 13,30 per maand. Per jaar wordt er maximaal € 3000,- uitgekeerd.

Plus pakket: Deze hondenverzekering vergoedt in de basis hetzelfde als de basisverzekering van Petplan. Het maximale bedrag wat wordt uitgekeerd is € 4000,- Extra in dit pakket is dat 50% van veel voorkomende preventieve zorg als vaccinaties, ontwormingsmiddel en vlooienmiddel wordt vergoedt. Ook wordt 50% van bijzondere diensten zoals MRI scans, fysio- en gedragstherapie vergoedt. Deze verzekering kost ongeveer € 7,- euro meer t.o.v. de basisverzekering.

Totaal pakket: Deze verzekering biedt in de basis hetzelfde als het plus pakket. Het verschil is dat alles wat bij het plus pakket 50% verzekerd is bij het totaal pakket 100% verzekerd is.

hondenverzekering petplan

Aanvullende hondenverzekering Petplan
Naast de diverse pakketten die hondenverzekeraar Petplan u biedt kunt u ook nog aanvullende verzekeringen bij Petplan verkrijgen. Deze kunnen alleen i.c.m. een hierboven genoemd pakket worden afgesloten.

Chemotherapie & Radiotherapie verzekering: vergoeding van 50% voor gebruik van modernste technieken voor het verhelpen van tumoren.
Sterilisatie & Castratie verzekering: de helft van de kosten voor sterilisatie of castratie wordt vergoedt. De kosten hiervoor zijn € 2,88 per maand. De verplichte looptijd hiervoor is 5 jaar.
Crematie verzekering: volledige dekking van de crematie van uw hond inclusief vervoer.
Doorlopende reisverzekering: Tijdens een reisduur van maximaal 3 maanden worden de kosten van de dierenarts in het buitenland vergoed tot aan € 1000,- per jaar. Er zijn reisverzekeringen voor Europa of de wereld. Kijk hier de uitgebreide verschillen tussen de diverse hondenverzekering Petplan reisverzekeringen voor uw hond.

Klik hier om je Premie te berekenen bij Petplan.
Klik hier de Petplan hondenverzekering te vergelijken met de andere verzekeraars.