Hondenverzekering Ohra

Hondenverzekering Ohra

De hondenverzekering Ohra is een online hondenverzekering. Omdat deze online afgesloten kan worden zijn de prijzen erg laag. Voorheen heette deze verzekering de Nationale Huisdierenverzekering. De hondenverzekering van Ohra staat bekend om de volgende voordelen:

– Lage premie, veelal is de hondenverzekering van Ohra degene met de laagste maandelijkse premie, let wel goed op wat er vergoed wordt
– Hoge vergoedingen voor sterilisatie. In het eerste levensjaar van uw hond is dit 100%, daarna is dit 80% (bij veel andere verzekeraars is dit 50%)
– Direct online uw rekening declareren, opsparen tot een bepaald bedrag is niet nodig
– Vrije dierenartskeuze

Klik hier om je Premie te berekenen bij Ohra.
Klik hier de Ohra hondenverzekering te vergelijken met de andere verzekeraars.

Dekking hondenverzekering Ohra

Ohra heeft 3 soorten hondenverzekeringen. U kunt kiezen uit: Basis pakket, Plus pakket en het Top pakket. Bij het basispakket wordt er maximaal €2500,- vergoed per verzekeringsjaar. Het eigen risico is 20%. Onderstaand vindt u eerst de basisverzekering en vervolgens de aanvullende verzekeringen.

Basis Verzekering Pakket Ohra
– Honorarium van uw dierenarts
– Medisch noodzakelijke behandelingen incl. operaties & narcose
– Medisch noodzakelijke opnames
– Hulpmiddelen
– Diergeneesmiddelen
– Supplementen voor dwang- en sondevoeding
– Medische onderzoeken (röntgenfoto’s, bloed en ontlasting, echoscopie, ECG)
– MRI onderzoek
– CT- scans
– Euthanasie

Let op: deze hondenverzekering Ohra biedt geen vergoeding in het buitenland. Daarvoor dient u een losse aanvullende reisverzekering af te sluiten.

Plus Verzekering Pakket Ohra
Dit hondenverzekering Ohra Plus verzekering Pakket biedt dezelfde dekking als het Basis Pakket. Echter is de hoogte van de dekking van het Plus verzekering Pakket met €3500,- aanzienlijk hoger dan het Basis pakket met €2500,- per verzekeringsjaar.

Top Verzekering Pakket Ohra
Dit pakket biedt dekking per verzekeringsjaar van maar liefst €5000,- Echter is het belangrijkste voordeel van het Top Pakket dat het vergoeding biedt bij diagnostiek en behandeling tegen elleboog- en heupaandoeningen. Met name grote honden(rassen) hebben vaak last van elleboog of heupaandoeningen.

Aanvullende hondenverzekeringen Ohra
Ohra biedt twee aanvullende hondenverzekeringen als aanvulling op de basisverzekering. Dit zijn aanvullende hondenverzekeringen voor voor Castratie, Sterilisatie, Gebit en Vaccinatie problemen. De andere aanvullende hondenverzekering is een Crematieverzekering. Meer informatie over deze aanvullende verzekeringen vindt u hieronder:

Castratie: Vergoeding, geen maximum
Sterilisatie: € 225,- tot € 400,- geen eigen bedrage in eerste levensjaar
Vaccinaties: € 50,- per levensjaar
Gebitsbehandelingen:
Trekken van tanden (extracties): € 150,- per behandeling
Behandeling van tandbederf (cariësbehandelingen): € 150,- per behandeling
Crematieverzekering: maximaal € 150,-

Wat valt niet onder de dekking van de Ohra hondenverzekering?
Let op: De hondenverzekering Ohra is een prima hondenverzekering voor de meest voorkomende klachten. Echter kunt u de volgende dingen niet bij Ohra verzekeren:

– Aandoening aan voortplantingsorganen
– Chemo-, laser- en radiotherapie
– Fysiotherapie
– Chiropraxie
– Orthomanuele therapie
– Osteopathie
– Homeopathie
– Acupunctuur
– Revalidatie en Protheses

Wanneer u op zoek bent naar een relatief goedkope hondenverzekering raden we u absoluut de hondenverzekering Ohra aan. Echter is dit niet de meest uitgebreide hondenverzekeraar.

Wilt u echter geen risico lopen en uw hond voor alles verzekeren, dan adviseren we om de Ohra Top hondenverzekering te kiezen. Hierbij is uw hond beschermt tegen alle veel voorkomende aandoeningen inclusief elleboog- en heupaandoeningen.

Klik hier om een Ohra hondenverzekering af te sluiten.
Klik hier de Ohra hondenverzekering te vergelijken met de andere verzekeraars.