Hondenverzekering Kruidvat

Hondenverzekering Kruidvat

De hondenverzekering Kruidvat biedt u een aantal voordelen:

– Lage premie per maand
– Uitgebreide ziektekostenverzekering
– Laag eigen risico per declaratie
– Vrije keuze van dierenarts

De prijs van de maandelijkse premie is slechts € 7,67 per maand. De medische kosten zijn verzekerd tot € 3000,- per verzekeringsjaar. Prettig om te weten is dat de hondenverzekering Kruidvat u de mogelijkheid biedt om naar elke dierenarts te gaan.

Klik hier de Kruidvat hondenverzekering te vergelijken met de andere verzekeraars.

Dekking hondenverzekering Kruidvat

De exacte basisdekking van de hondenverzekering van Kruidvat is slecht aangegeven op de website. In tegenstelling tot de top 3 hondenverzekeringen in Nederland; Petplan, Ohra en Proteq geeft Kruidvat erg weinig informatie. Dit is de reden waarom we u een negatief advies geven over de hondenverzekering Kruidvat. Dit omdat het erg belangrijk is om precies te weten wat er binnen de basisdekking van uw hondenverzekering valt.

Aanvullende dekkingen:
De basis hondenverzekering van Kruidvat kan nog worden uitgebreid met 3 aanvullende dekkingen, deze staan hieronder weergegeven:
– Crematie
– Preventie & Verzorging
– Reisverzekering

hondenverzekering kruidvat

Crematie:
Kruidvat biedt een crematieverzekering om uw hond te cremeren wanneer deze komt te overlijden. De kosten voor deze aanvullende hondenverzekering van Kruidvat bedragen    € 2,40 per maand. U krijgt bij het overlijden van uw hond dan een bedrag vergoedt van maximaal € 150,-.

Preventie & Verzorging:
U kunt bij Kruidvat een aanvullende Preventie & Verzorging verzekering kiezen als aanvulling voor uw basisdekking. Met deze aanvullende hondenverzekering krijgt u:
– Vaccinaties tot € 50,- per jaar (Let op: dit bedrag is inclusief kosten consult)
– Gebitsextracties tot € 150,- per behandeling
– Carriesbehandeling tot € 150,- per behandeling
– Wortelkanaalbehandelingen tot € 500,- per behandeling
– Sterilisatie, tot € 200,-

Eigen risico per ingediend declaratieformulier is € 35,-. De kosten voor deze aanvullende hondenverzekering Kruidvat liggen tussen de € 8,95,- en € 10,95- in het eerste jaar. Vrijwel altijd vindt castratie in het eerste levensjaar plaats. Daarom zijn na het eerste jaar de kosten voor deze verzekering € 4,93,- per maand.

Reisverzekering:
De reisverzekering voor uw hond geeft recht op maximaal € 1000,- vergoeding per verzekeringsjaar. Voor deze hondenreisverzekering gelden de volgende voorwaarden:
– Uw hond moet in Nederland zijn bij het afgesloten van de verzekering
– De vergoeding geld voor medische behandelingen die strikt noodzakelijk zijn en niet tot in Nederland kunnen worden uitgesteld

Het eigen risico met de reismodule voor uw aanvullende hondenverzekering bedraagt € 35,- per ingediend declaratieformulier. De kosten voor deze verzekering zijn € 3,25 per maand.

Om een goede keuze te kunnen maken bij het kiezen van een hondenverzekering raden we aan om de Kruidvat hondenverzekering te vergelijken met de andere hondenverzekeraars.